avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Iulita Bambuch

Activitate Iulita Bambuch

Mulțumesc!
Din ianuarie am primit pensia de urmaș... Soțul a fost pensionat în octombrie 2012...si a decedat în ianuarie 2014.
Eu am optat pentru a lui în ianuarie 2024....A mea fiind mult mai mică
Sfătuită de dvs.
Bună seara. Întreb dacă știți ceva despre recalcularea pensiei de urmaș. Pentru că încă nu am primit decizia.... Și nu știu dacă am voie sa depun formular pentru ajutor la încălzire... Acum pensia primesc tot ca în august 1751 lei.
Nu va fi problemă dacă depun dosar pentru ajutor? Se poate?
Mulțumesc!
Vă mulțumesc!
Bună seara.
Eu am pensie de urmaș. Încă nu am primit decizia recalculată.
Să înțeleg că nu se vor recalcula pensiile de urmaș și voi rămâne cu pensia care o am acum?.
Pensia a întrat în cont azi. Aceeași sumă ca și în august.
Mulțumesc pentru răspuns!
Vă mulțumesc!
Bună ziua.
Este adevărat că la pensiile de urmaș se vor scoate orele suplimentare lucrate de cel decedat?
Asta s-a anunțat la știrile TV.
Mulțumesc!
Mă scuzați că revin.. Aceste procese nu au un termen in care se prescriu? Totuși de la executarea pedepsei sunt peste 12 ani..
Si daca au termen cheltuielile cred că tot trebuie plătite..
Aș vrea să știu.. Băiatul nu găsește hotărârea instanței..
Vă mulțumesc..

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Sigur l-au instiintat privitor la cheltuielile de judecata prin sentinta. Recititi-o. Din 2008 pana acum au trecut ceva mai mult de 12 ani.

Bună seara..
Aș avea o rugăminte ..
Fiul meu a avut un proces cu Microsoft.. In 2008..A primit pedeapsa..(4 ani cu suspendare)
Nu am fost înștiințați a avea de plată ceva.
Acum banca unde are cont l-a înștiințat că are cheltuieli de judecată de plătit.. De fapt au făcut poprire pe o sumă care spune banca,.. Fiind cheltuieli de judecată..
E posibil să dureze 12 ani pentru a-l anunța? Și cum de nu anunță înștiințare acasă?