avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, În cât timp se voi primi pensia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, În cât timp se voi primi pensia ...

Bună ziua....
Vă rog.... În cât timp voi primi pensia și restantele după noua decizie? Am primit decizia în luna noiembrie...
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Iulita Bambuch, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulita Bambuch , utilizator 10:24, 16 Decembrie 2024
Ar trebui sa le primiti in luna Ianuarie 2025.
Intre timp intrebati si casa locala pe adresa lor de e-mail.
Dupa cum am inteles eu ca procedeaza casele de pensii , veti primi noua pensie in Ian 2025 , iar restantele tot in ianuarie , prin mandat postal separat . Asa s-a procedat in 2 cazuri pe care le cunosc - la 2 luni dupa emiterea deciziei - dar persoanele respective si-au adaugat venituri obtinute ulterior pensionarii , insa asta s-a intamplat inainte de nebunia provocata de noua lege .
Mulțumesc.... Sărbători fericite.

Carp Mircea a scris:

Ar trebui sa le primiti in luna Ianuarie 2025.
Intre timp intrebati si casa locala pe adresa lor de e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ... iasi75 iasi75 Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ne-a trimis deciziile de recalculare din decembrie, dar...banii din urma din septembrie oct, ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a plãtit pensia în cuantumul din decizia de recalculare olga2011 olga2011 sunt in pensie la limita de varsta dar mai lucrez in privat. in ian2014 am depus cerere pentru recalcularea pensiei. am primit decizia in 5 martie 2014 cu ... (vezi toată discuția)
Punerea in plata a pensiei anticipate partiale divele divele In cazul pensionarii anticipate partiale, pensia se primeste la data incetarii CIM si comunicarii acestuia la Casa de Pensii, incepand cu aceasta data? sau se ... (vezi toată discuția)