avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ...

Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ne-a trimis deciziile de recalculare din decembrie, dar...banii din urma din septembrie oct, nov dec si ianuarie, NU i-am primit luna aceasta ! de ce oare? de ce isi bat joc de noi, guvernantii? ca doar nu cerem de pomana, e un drept al nostru, am sunat la casa de pensii, normal ca nu raspunde nimeni fiind non stop pe ocupat, am trimis email la ei, niciun raspuns, ce se poate face? ce e de facut? de ce refuza sa ne plateasca pensia recalculata si sa dea din urma, diferentele? se poate interesa cineva, va rog? mi se pare de a dreptul socant si intolerabil sa nu mai poti avea incredere nici in casa de pensii ! multumesc mult
Cel mai recent răspuns: iasi75 , utilizator 19:48, 10 Ianuarie 2025
Sesizati Ministerul Muncii și Solidarităţii Sociale
[ link extern ]
Nu ati primit nici pensia in ianuarie ? ca asta inca nu e restanta . Daca ati optat sa o primiti prin postas , acestia au inceput sa distribuie pensiile doar din 08.01.2025 , inainte au fost liberi , si probabil va dura un numar de zile . Restantele le veti primi prin mandat postal , in situatia dvs. , dupa cum procedeaza casele de pensii , in februarie ( nu in luna imediat urmatoare emiterii deciziei , ci la a doua luna dupa aceasta ) . Daca puteti , faceti un drum pana la Casa de Pensii , trebuie sa va dea la ghiseu informatii .
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
CHKa, utilizator
s-a primit tot pensia veche! avem decizii recalculate, dar a venit si in ianuarie tot pensia veche de dinaintea recalcularii, incredibil e strigator la cer !! decizia de recalculare e emisa pe 4 dec 2024, vom primi in februarie restantele si pensia recalculata? pensia se primeste pe card, a venit talonul de pensie pe email
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
iasi75, utilizator
va multumesc frumos!
Nu au mai avut timpul necesar punerii in plata in luna decembrie 2024.
Veti primi toate drepturile in lua februarie 2025.

Alte discuții în legătură

Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)
Am decizia emisa in 08.08.2024. cand primesc banii prin posta ... daniel cucu daniel cucu Am decizia emisa in 08.08.2024. Cand primesc banii PRIN POSTA NUMERAR ? Multumesc (vezi toată discuția)
Pensii militare monick monick mama mea are pensie militara (a considerat mai avantajos sa ia 1/2 din pensia tatai decat pensia proprie). in octombrie 2010 avea 1200 ron pensie. in noiembrie ... (vezi toată discuția)