eugenoctavian1968 a scris:
Trebuia să te fi gândit la toate astea înainte de a conduce fără permis...
N-ai ce face, nu mai da bani degeaba nimănui!
Am reacționat impulsiv... Lucrez în 3 schimburi și în general fac și ore suplimentare... În ziua respectivă eram schimbul 1... Dar din oboseală în loc să mă trezească prima alarmă de la ora 4 știind că trebuie să preiau tura la 5:45, m-a trezit alarma a 3-a de la ora 5 când deja buzul meu era pe traseu, recunosc, m-am panicat fiind în criză de timp și știind că nu am nici măcar un taxi în centru care să mă ducă la serviciu, pentru că am nefericirea să locuiesc într-un oraș mic și prăpădit (și nici nu am obiceiul să îmi trezesc amicii cu telefoane la ora 5 dimineața)... Am crezut că nu pățesc nimic, iar în general sunt genul de băiat ce își face treaba exemplar, sunt blând, bun, managerii au o părere bună despre mine, ceea ce în timp au atras invidia colegilor și consideram că nu am dușmani direcți care să mă sfideze sau să îmi facă rău în față. (munca ce o prestez e una de echipă)
Cu o zi înainte mi-am depus cerere de concediu ca următoarea săptămâna să merg să îmi recopăr permisul de la IPJ SUCEAVA.
Iar în ziua respectiva când au văzut colegii că am întârziat la muncă un pic, sunt agitat și îngândurat toți făceau mișto, la modul ce naiba ai venit așa greu, ai fugit de gardă? Lasă că ți se apropie timpul, te-a oprit cumnatul că lucrează la rutieră într-un sat uitat de lume??? Nu mai trage a doua turbină la BMW??? ... Lucruri ce le-am luat ca pe o glumă și am răspuns fiecăruia în parte după modul în care au adresat afirmațiile... Dar lumea în general fiind rea și invidioasă, de unde să știu că acele glumițe de birou probabil i-au supărat (habar nu am) într-un așa mod încât, au zis să îmi facă un filet pentru a testa dacă circul legal sau nu și cineva a avut bunăvoința de a suna la 112, a dat toate datele mele, (numărul mașinii, culoare, cum sunt îmbrăcat) iar agenții s-a autosesizat în așa mod încât știau cine sunt că mă așteptau fix la 1 kilometru distanță pe drumul ce duce de la fabrică spre casă într-o intersecție, pregătiți cu girofarele aprinse să mă legitimeze, să mă percheziționate și să mă ducă la secție să îmi întocmească procesul verbal... Din aproximativ 50-70 de mașini ce au plecat din parcarea companiei la sfârșitul programului ținta am fost express eu...