avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate FejerA

Activitate FejerA

Buna ziua,
Am fost condamnat pentru conducere fara permis art 335 alin 2. (excert. drept conducere suspendată), la pedeapsa cu suspendare, hotararea inca nu este definitivă.
În încheierea judecătorească nu a fost vorbă despre ce se întâmplă cu permisul, deci nu a fost dispus anularea, sau pedeapsa complementară.
Întrebarea mea dacă în cazul meu se poate restitui sau redobândi permisul de conducere.

Vă mulțumesc anticipat răspunsurile.
Buna ziua!
Am fost condamnat de prima instanta (ped. rez. 3 luni cu executarea).
Am declarat apel deci Hotarare inca nu e defintivia. Pe 15 Ianuarie 2024 am primul termen de judecata la Curtea de Apel și m-am gandit sa solicit cateva termene de judecata, trag timpul ca sa mai raman in libertate in caz daca curtea respinge apelul declarat.
Intrebarea este: pentru ce pot sa solicit termene si cu ce pot sa motivez?

Va multumesc anticipat! .
Da, aveti dreptate.
16 Mai 2023 am fost eliberat si dupa scurt timp (29. Mai) am fost angajat legal la o societate, am mai urmarit si un curs de asistent social, si pana acuma nu am beneficiat suspendarea executarea pedepsei nici liberare conditionata, aflu la primul abatere (fapte concurente).
Buna ziua!
In 2021 am savarsit doua infractiune.
Am executat 1 an si 6 luni. ( numai un dosar )
Acuma am fost condamnat la 9 luni si a fost contopit cu pedeapsa cea mai mare cu 1an 6 luni inchisoare.
Deci urmeaza sa execut inca 3 luni. (furt calificat)
Am declarat apel la Curtea de Apel Brasov, si intrebarea mea este daca am posibilitate sa iau un suspendare sa orice alte modalitate cu care nu trebuie sa intru intr-un penitenciar.
Va multumesc mult.