avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate Adraada

Activitate Adraada

Buna ziua!O sociatate vrea sa angajeze o persoana ca pensie de invaliditate gr.3(,cine are drept de munca 4 ore)cu doar 2 ore.Angajatorul trebuie sa plateasca contributii pentru norma intreaga,de 8 ore?,sau numai dupa 2 ore?Multumesc
Am primit o citatie de la judecatorie ca sunt chemata in instanta in calitate de intimat intr-un dosar de inselaciune in forma continuata. Am avut cu firma respectiva o colaborare de la distanta ,transport de marfuri pe baza contractului de comanda. Noi am efectuat transportul, am emis factura si am incasat contravaloarea facturii. Intrebarea mea este daca trebuie sa ma prezint in instanta daca nu am nici o pretentie fata de firma respectiva,cea ce am comunicat si in preces verbal in fata organelor de cercetare penala,si am trimis la judecatorie atat electronic cat si fizic( prin posta) o nota in care declar ca firma nu are nici o creanta fata de mine
Buna ziua! Firma are licenta de transport valabila dar schimba denumirea,asociatul si adresa de sediu. Intrebarea este daca ramane valabila licenta de transpot?
O persoana cu handicap accentuat poate depune cererea de pensionare daca a implinit 50 de ani si are stagiu de cotizare 18 ani?