avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am primit o citatie de la judecatorie ca sunt chemata ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am primit o citatie de la judecatorie ca sunt chemata in instanta ...

Am primit o citatie de la judecatorie ca sunt chemata in instanta in calitate de intimat intr-un dosar de inselaciune in forma continuata. Am avut cu firma respectiva o colaborare de la distanta ,transport de marfuri pe baza contractului de comanda. Noi am efectuat transportul, am emis factura si am incasat contravaloarea facturii. Intrebarea mea este daca trebuie sa ma prezint in instanta daca nu am nici o pretentie fata de firma respectiva,cea ce am comunicat si in preces verbal in fata organelor de cercetare penala,si am trimis la judecatorie atat electronic cat si fizic( prin posta) o nota in care declar ca firma nu are nici o creanta fata de mine
Se poate judeca in lipsa dacă nu va interesează.
Dosarul e penal sau e doar partea civila? Nu imi e clar, insa oricum, daca sunteti parte intr-un dosar, macar la inceput vorbiti cu un avocat sa nu pierdeti drepturi si sa nu platiti cheltuieli de judecata altora...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de transport karrmen772004 karrmen772004 As dori cateva sfaturi daca se poate:D. Intre doua firme exista un comanda de transport A este transportator B casa de expeditii. Transportul se realizeaza. ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie pers fizica emilpiros emilpiros buna seara. poate ma ajuta si pe mine cineva. As dori sa stiu in ce fcel, in ce sistem pot recupera de la o persoana fizica o anume suma de bani, ... (vezi toată discuția)
Transport international facturi-note de transport baura baura O firma care presteaza activitate de transport international de marfuri efectueaza un transport in cadrul UE, in baza unor comenzi de transport asigurate de o ... (vezi toată discuția)