avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate andreea.ilic

Activitate andreea.ilic

Buna!
in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire copil. Pot sa-mi suspend doar contractul de 8 ore, sau obtinerea indepmnizatiei presupune sistarea tuturor veniturilor/
Mersi mult,
Buna!
Indemnizatia de crestere copil se poate obtine doar dupa ce viitoarea mama a fost in 126 zile concediu pre si postnatal, sau sunt suficiente doar cele 42 zile de concediu postnatal?
Multumesc mult!

Răspuns la discuția trecerea copilului la intretinere
multumesc frumos
buna! stie cineva sa-mi spuna cand trebuie sa trec copilul la intretinere la bloc? adica exista o limita de varsta? sau un nr. de zile pe luna in care copilul sta cu mine in acea locuinta? adica daca el sta doar 3 zile pe luna, trebuie sa-l declar la intretinere? mersi
Răspuns la discuția program de lucru
multumesc. Din nefericire, arianta propusa de dvs nu va respecta repaosul saptamanal intrucat programul punctelor de lucru este de luni pana duminice
Răspuns la discuția program de lucru
multumesc frumos pentru sugestia dvs. ar fi totusi o problema: faptul ca punctele de lucru nu lucreaza si noaptea, astfel ca nu s-ar indeplini numarul de ore
buna. lucrez la o firma care urmeaza sa functioneaze cu puncte de lucru cu program de la 10.00 la 22.00. in fiecare punct de lucru vor lucra cate 3 angajati cu CIM de 8h/zi. puteti sa ma sfatuiti asupra unui program de lucru care sa respecte prevederile legale (repaos saptamanal, 24h libere dupa 12 ore lucrate, etc) , sa acopere programul de functionare al punctelor de lucru (10-22.00), dar care sa fie si acceptat de viitorii angajati ?( mentionez ca viitorii angajati insista la interviuri ca prefera sa lucreze cate 12h/zi). multumesc