Buna!
in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire copil. Pot sa-mi suspend doar contractul de 8 ore, sau obtinerea indepmnizatiei presupune sistarea tuturor veniturilor/
Mersi mult,
Buna!
Indemnizatia de crestere copil se poate obtine doar dupa ce viitoarea mama a fost in 126 zile concediu pre si postnatal, sau sunt suficiente doar cele 42 zile de concediu postnatal?
Multumesc mult!
buna! stie cineva sa-mi spuna cand trebuie sa trec copilul la intretinere la bloc? adica exista o limita de varsta? sau un nr. de zile pe luna in care copilul sta cu mine in acea locuinta? adica daca el sta doar 3 zile pe luna, trebuie sa-l declar la intretinere? mersi
multumesc frumos pentru sugestia dvs. ar fi totusi o problema: faptul ca punctele de lucru nu lucreaza si noaptea, astfel ca nu s-ar indeplini numarul de ore
buna. lucrez la o firma care urmeaza sa functioneaze cu puncte de lucru cu program de la 10.00 la 22.00. in fiecare punct de lucru vor lucra cate 3 angajati cu CIM de 8h/zi. puteti sa ma sfatuiti asupra unui program de lucru care sa respecte prevederile legale (repaos saptamanal, 24h libere dupa 12 ore lucrate, etc) , sa acopere programul de functionare al punctelor de lucru (10-22.00), dar care sa fie si acceptat de viitorii angajati ?( mentionez ca viitorii angajati insista la interviuri ca prefera sa lucreze cate 12h/zi). multumesc