avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil.concedii pre/postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil.concedii pre/postnatal

Buna!
Indemnizatia de crestere copil se poate obtine doar dupa ce viitoarea mama a fost in 126 zile concediu pre si postnatal, sau sunt suficiente doar cele 42 zile de concediu postnatal?
Multumesc mult!

dupa cele 42 de zile de postnatal cu siguranta... prenatalul nu este obligatoriu, dar de multe ori este foarte necesar...:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația de creșterea copilului Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună ziua As avea o întrebare... Urmează sa nasc in luna august și încă nu am intrat în concedii prenatal pentru ca nu am avut nevoie. Dacă întru ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal sau postnatal obligatoriu? oanaelena22 oanaelena22 buna ziua am doua intrebari in legatura cu concediu pre / post natal, stiu ca este un total de 126 zile, din care 42 obligatorii dupa nastere, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)