Am si eu o problema, in sensul ca acum 6 ani am cumparat o garsoniera si pe acea adresa era facuta o firma, care este si la ora actuala. Nu este normal ca fostul proprietar sa aibe in mod abuziv, firma pe adresa mea. Ce pot face cu cheltuieli minime?
Buna ziua,
Am o problema si in special o nelamurire.
In anul 1987, tatal meu a decedat, eu avand atunci 12 ani. Tatal era divortat de mama mea de la varsta de 6 ani ai mei, si detinea o garsoniera in proprietate. Dupa ce a murit, deoarece mama avea un apartament in proprietate si eu am mostenit garsoniera de la tatal meu si pt ca eram minora, mama a trebuit sa o vanda, conform legilor de la acea data. Dupa multe cautari a reusit sa o vanda iar banii respectivi au fost pusi in cont pe numele meu, mostenitoarea garsonierei, pana la varsta de 18 ani.
Intre timp a venit revolutia, banii s-au depreciat si la implinirea varstei de 18 ani cu banii din cont mi-am cumparat niste tenisi si o pereche de blugi.
Legile si statul de la acea vreme au obligat-o pe mamasa vanda garsoniera si nu m-am ales cu nimic.
Se mai poate face ceva? Stiu ca au trecut multi ani...
Multumesc