avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune 2 moștenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune 2 moștenitori

Unul din moștenitori vrea sa cumpere imobilul. Celălalt vrea sa.l vândă dar NU celuilalt moștenitor. Ce de poate face?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 21:02, 25 Aprilie 2017
Iesire din indiviziune. Astfel imobilul va fi atribuit unuia din mostenitori (daca nu e comod partajabil in natura) cu obligatia de a plati sulta celuilalt.
O seara buna
Va trebui sa deschideți acțiune în instanta pt ieșire din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca parintele vinde partea din mostenire unui copil,celalalt copil..... catalin. catalin. Buna seara, Dupa decesul tatalui am ramas trei mostenitori pe un apatament. Mama , eu si sora mea. Am inteles ca eu detin 3/16, sora mea 3/16, iar mama mea ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune Maria Cazanaru Maria Cazanaru Buna Ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc in urmatoarea speta. In urma succesiunii dezbatuta pe cale judecatoreasca, mama mea, ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune. rog lamuriri A987 A987 Buna ziua. Nu stapanesc termenii juridici si de asta va rog sa ma lamuriti \"babeste\". Parintii au decedat, succesiunea este facuta. Dar unul dintre ... (vezi toată discuția)