se plateste salariatului concediul de odihna neefectuat pentru viceprimar CARE SI-A INCETAT ACTIVITATEA IN ACEASTA FUNCTIE DAR a ramas in aceeasi Primarie ;respectiv din functia de viceprimar in mandatul anterior a ramas in aceeasi Primarie in functia de administrator public sau se efectueaza recuperare?Multumesc!
mi-ar fi de mare ajutor un raspuns concret pentru personalul politiei comunitare care face parte din aparatul de specialitate al primarului daca se ia sau nu in calcul la numericul de personal pentru plata fondului de handicap!multumesc!
O institutie publica-primarie-pentru fondul de handicap care se plateste daca se depaseste un numar de 50 salariati se iau in calcul salariatii politiei comunitare?
Multumesc!
Mai am o situatie!Daca un functionar public este plecat prin transfer la alta institutie publica avand concediu de odihna neefectuat integral,este obligata institutia la care a lucrat sa efectueze plata zilelor de c.o.neefectuate institutiei la care a fost transferat functionarul public daca nu exista dispozitie de chemare a salariatului din c.o.(nu este o planificare a concediilor de odihna la nivel de institutie)?
am inteles,am dreptul la pensionare anticipata la 58 ani si trei luni,indelinesc conditia de 35 ani vechime,dar pentru grupa a II.a in perioada 22.08.1086-31.12.1998 ce beneficii am?daca ma ajuta la penalizare pentru anticipat(pentru femeie);
-data nasterii 19.07.1967,angajat din anul 1986,lucrat grupa a II a de munca in perioada 22.08.1986-31.12.1998-pensie anticipat la ce varsta si cu ce penalizare?