avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O institutie publica-primarie-pentru fondul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O institutie publica-primarie-pentru fondul de handicap care ...

O institutie publica-primarie-pentru fondul de handicap care se plateste daca se depaseste un numar de 50 salariati se iau in calcul salariatii politiei comunitare?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2024
Ion Anisoara, utilizator

Alte discuții în legătură

Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns concret pentru personalul ... Ion Anisoara Ion Anisoara mi-ar fi de mare ajutor un raspuns concret pentru personalul politiei comunitare care face parte din aparatul de specialitate al primarului daca se ia sau nu ... (vezi toată discuția)
Contributie la fondul pers. cu handicap Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Ma confrunt cu o \"situatie\" ca sa-i zic asa la locul de munca si as avea nevoie de niste pareri: In luna Sept. 10 am avut pe stat-ul de plata 52 ... (vezi toată discuția)
Contribuția la fondul de handicap 2018 bigdana bigdana Buna ziua! va rog sa i mi spuneti daca in cazul unei primarii orasenesti se pune problema achitarii \"Contribuției la fondul de handicap 2018\" Multumesc! (vezi toată discuția)