avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... mi-ar fi de mare ajutor un raspuns concret pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

mi-ar fi de mare ajutor un raspuns concret pentru personalul ...

mi-ar fi de mare ajutor un raspuns concret pentru personalul politiei comunitare care face parte din aparatul de specialitate al primarului daca se ia sau nu in calcul la numericul de personal pentru plata fondului de handicap!multumesc!
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
Ion Anisoara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:57, 29 Noiembrie 2024
Da, se ia in calcul .
Da, se ia in calcul . Potrivit legii, numărul de angajaţi care se ia în calcul este numărul mediu de angajaţi din lună. .. legea nu distinge daca faca sau nu parte din aparatul de specialitate al primarului.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la fondul pers. cu handicap Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Ma confrunt cu o \"situatie\" ca sa-i zic asa la locul de munca si as avea nevoie de niste pareri: In luna Sept. 10 am avut pe stat-ul de plata 52 ... (vezi toată discuția)
Contribuția la fondul de handicap 2018 bigdana bigdana Buna ziua! va rog sa i mi spuneti daca in cazul unei primarii orasenesti se pune problema achitarii \"Contribuției la fondul de handicap 2018\" Multumesc! (vezi toată discuția)
Calcul fond handicap,daca am incadrate persoane cu handicap cu timp partial emmaribana emmaribana Buna ziua, la o societate cu peste 50 salariati, din care 3 sunt cu handicap( unul angajat cu 8 ore/zi si 2 cu cate o ora/zi), care este numarul pentru care ... (vezi toată discuția)