avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate catalin1405

Activitate catalin1405

daca vrea sotia sa intrerupa concediul de crestere a copilului,va primi in afara de salariul pe care il primea inainte de nastere si un bonus sa nimic;din cate stiu s-a vehiculat la tv ideea si se pare ca s-a aprobat sa primeasaca ceva extra pentru ca se duce mai repede la munca si isi intrerupe concediul de crestere al copilului;va rog sa-mi raspunde-ti.
Răspuns la discuția iesirea din indiviziune
pot sa demontez casa ,chiar daca am sa am pierderi,pentru a o construi pe alt teren si apoi sa mut ipoteca pe acel teren si casa?
Răspuns la discuția iesirea din indiviziune
ipoteca e pe tot terenul dupa cum am inteles de la banca,si ep casa mea nou construita,eu vreau sa ies din indiviziune pentru a avea ipoteca numai pe terenul aferent mie si pe casa mea.Ce sa fac?
am mostenit dupa tata,un teren si o casa,am facut succesiunea dupa decesul acestuia fratii mei renuntand la mostenire in favoarea mea si a mamei;am construit o casa pe acel teren cu credit ipotecar,si as vrea sa ies din indiviziune cu mama pt a putea muta ipoteca numai pe terenul ce imi revine si casa construita,cum trebuie sa procedez
as dori sa stiu daca,fiica mea de 21 ani lucreaza chiar fara contract de munca eu mai platesc pensie alimentara?daca demonstrez in instanta ca lucreaza si de cand lucreaza mai platesc? si voi primi retroactiv pensia pe care am platit-o de la data cand lucreaza,daca se ia hotararea sa nu mai platesc?daca in luna februarie mi se mai naste un copil cata pensie alimentara voi mai plati?si cand va termina facultatea cu se va sista plata pensiei alimentare?