avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Paula.Andreea

Activitate Paula.Andreea

Buna dimineața! Am divorțat de soțul meu acum doi ani,îmi plătește pensia alimentara luna de luna 10 mil,el ulterior s.a recăsătorit și mai are un copil,as putea cere în instanță mărirea pensiei pt că i s.a mărit salariul(42mil) chiar daca are un credit de achitat de 25 mii euro plus că are și un copil?
Ok,am înțeles ,va mulțumesc mult!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

1500,-2000 de lei au devenit onorarii minime ,practic sub acest prag nu cred ca mai lucrează cineva,mai ales ca este vorba despre un proces,nu de redactarea unei intampinari sau a unei contestații care ar putea sa coste în orașele de provincie câteva sute de lei.Intrebati și alți avocați poate găsiți și alte oferte dar în general preturile mici se găsesc la avocații care pescuiesc clienți pe holurile instantelor dar care nu întotdeauna sunt avocați.. Dacă chiar nu găsiți variante contactați un av măcar pt a va redacta acțiunea..

Mi s.a cerut 1500 lei pt o curatela care îmi trebuie la notar ,dar nu se poate face decât prin avocat, ceea ce mi se pare mult

POPA GHEORGHE a scris:

Onorariul se stabileste prin contractul pe care il incheiati in forma scrisa cu avocatul respectiv. Nu este o suma fixa si nici simbolica.

Buna ziua! Am o întrebare ,cat ar costa onorariul avocatului pt obținerea unei curatele pt un minor
Deocamdată nu are dreptul,dar după finalizarea procesului exista posibilitatea sa stea ? Daca nu dorește despăgubire
Vă mulțumesc pt răspuns

gi-jane2 a scris:

Veti face partajul în instanta, nu tine de ea ca e de acord sau nu, instanta hotărăște. Nu va locui în casa decat daca ii permiteți dvs.

Buna seara ! Soțul a decedat,avem un copil împreună iar el mai are un copil din căsătoria anterioară,eu locuiesc în casa ,întrebarea este dacă eu vreau să rămân în continuare în casa și ea nu este de acord sa o despăgubesc,ce se poate întâmpla va locui și ea pe cota ei care o are?