avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Soțul meu este decedat! Ulterior am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Soțul meu este decedat! Ulterior am înaintat procedura ...

Buna seara! Soțul meu este decedat! Ulterior am înaintat procedura succesorala și am aflat că are dosar de executare ,nu pot finaliza succesiunea din cauza dosarului,cum pot afla de acest dosar unde îl are și ce suma este ...? Sau cum pot rezolva aceasta problema? Cei de la biroul notarial dau din umeri
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Paula.Andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:24, 2 Octombrie 2024
contactati executorul. executarea e probabil notata in CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate Adina_Poenaru Adina_Poenaru Bună, aș dori să știu dacă un imobil aflat în coproprietate se poate vinde în următoarele condiții: Unul dintre proprietari a decedat, urmașul ... (vezi toată discuția)
amenzile pentru o persoana decedata 19ana64 19ana64 Buna ziua. amenzile pentru o persoana decedata trebuiesc platite ptr a putea primi de la primarie certificatul fiscal.Am achitat datoriiile cu privire la ... (vezi toată discuția)
Sunt 5 ani de la decesul tatalui meu (sunt copil unic). in tot ... Liana Lovinescu Liana Lovinescu Sunt 5 ani de la decesul tatalui meu (sunt copil unic). In tot acest timp, eu nu am fost in Romania (unde a decedat). El era recasatorit (sotia nu e mama mea). ... (vezi toată discuția)