avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Soțul a decedat,avem un copil împreună ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Soțul a decedat,avem un copil împreună iar el ...

Buna seara ! Soțul a decedat,avem un copil împreună iar el mai are un copil din căsătoria anterioară,eu locuiesc în casa ,întrebarea este dacă eu vreau să rămân în continuare în casa și ea nu este de acord sa o despăgubesc,ce se poate întâmpla va locui și ea pe cota ei care o are?
Cel mai recent răspuns: Paula.Andreea , utilizator 20:57, 14 Februarie 2024
Veti face partajul în instanta, nu tine de ea ca e de acord sau nu, instanta hotărăște. Nu va locui în casa decat daca ii permiteți dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
Deocamdată nu are dreptul,dar după finalizarea procesului exista posibilitatea sa stea ? Daca nu dorește despăgubire
Vă mulțumesc pt răspuns

gi-jane2 a scris:

Veti face partajul în instanta, nu tine de ea ca e de acord sau nu, instanta hotărăște. Nu va locui în casa decat daca ii permiteți dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, ma puteti ajuta va rog cu urmatoarea speta: cuplu ... Ann3.Mari3 Ann3.Mari3 Buna seara, Ma puteti ajuta va rog cu urmatoarea speta: cuplu căsătorit, fara copii împreună [bărbatul mai are un copil dintr-o căsătorie anterioara] ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei CRISTINA NEAGU CRISTINA NEAGU Buna ziua, va rog dati mi un sfat........ sunt casatorit din 2007 si am un copil de 1 an jumate. Avem o casa luata prin credit ipotecar , la care mai am de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu bunurile dobandite in timpul casatoriei dupa divort? corneliatudor corneliatudor Sunt casatorit din anul 2013 cu actuala mea sotie, cu care am un copil. Intentionez sa divortez dar nu stiu ce se va intampla cu bunul imobil construit ... (vezi toată discuția)