avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_eu

Activitate andreea_eu

Răspuns la discuția Sold mare la contul casa în lei
Bună ziua!
Revin cu un update al situației mele...va rog poate ma puteți ajuta cu un sfat.
Am primit in luna martie o notificare din partea unui avocat prin care mi se cerea revenirea la starea initiala din cauza soldului mare din casa...am fost sfătuita sa nu dau curs acelei notificări. În luna august am primit citatie în posta ca am fost data în judecata de firma în cauza, pe fond de pretenții de a plăti suma ce revine plătită ca impozit în urma unei declarații depuse de noul administrator în luna în care a fost făcută și cesionarea firmei.
Am apelat la un avocat însă mi se spune ca nu am șanse de câștig.
Ce ad putea sa fac mai departe...nu mi se pare normal ca acum sa ma trezesc cu asemenea pretenții când noul administrator știa de la bun început ce sold avea firma.
Aștept cu interes pareri
Mulțumesc!
Ce se poate face daca titlu de proprietate este emis cu o suprafață greșită?

Bună ziua!
Va rog sa ma ajutați cu un sfat referitor la o situație pe care o am cu un titlu de proprietate emis din 2003 cu o suprafață greșită.
Este vorba de 6400 mp ( s-a gresit cu un 0 in plus)pe titlu original iar pe cotor sunt 640 mp.
Mi s-a spus de la primarie ca cei 640 mp apartin altei persoane care pana in momentul de fata nu i-a revendicat. Menționez ca eu conform titlului de proprietate am dreptul sa fac demersurile pentru intabulare ( documentația topografica este facuta). Mi s-a respins documentația de la cadastru pe motiv ca trebuie modificat titlul după suprafața care se regăsește pe cotor.
Menționez ca de la emiterea titlului de proprietate și pana în prezent eu am plătit impozit la primărie inclusiv pe cei 640 mp care primaria susțin ca aparțin altei persoane.
În situația de fata ce pot sa fac?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Sold mare la contul casa în lei
Buna ziua!
Da au fost întocmite toate cele necesare la Registrul Comerțului pentru cesionarea integrala a partilor sociale.
Mulțumesc frumos ptr informații....
bună ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate. Va contactez în legătură cu o speță. Am avut o firma pe care anul trecut în octombrie am cesionato unei persoane din alt oraș. Precizez ca firma nu avea datorii doar un sold mare în casa, aspect spus si persoanei respective la momentul acela plus de asta inainte de a se face cesionarea am trimis o fisa rol și bilanțul anului 2022 și ultima balanta deoarece în 2023 firma nu a avut activitate.
Nu am.stiut ca trebuie făcut proces de predare pur și simplu s-a făcut cesionarea în 10 octombrie 2023 și atât.
Acum în februarie m-a sunat persoana respectiva sa îmi spună ca vrea sa îmi dea firma înapoi ca are un sold prea mare în casa și ca nu are ce sa ii facă și ca ma da în judecata dacă nu o iau inapoi.
Va rog sa îmi spuneți dacă după 4/5 luni de zile este normal ce se întâmplă și care sunt șansele ca eu sa fiu data in judecata.
mulțumesc pentru ajutor