Buna ziua. Am nevoie sa angajez un avocat pentru rezolvarea in instante a unei probleme de succesiune. Cum se numeste documentul pe care trebuie sa-l semnez impreuna cu avocatul meu, in care se mentioneaza onorariul acestuia? Multumesc
Buna ziua,
Sora mea a plecat din tara inainte de 1989. La plecare i-au fost retinute toate documentele, buletin, certificat de nastere si cartea de munca. acum s-a inotrs si ar vrea sa intre in posesia cartii ei de munca. Unde ar trebui sa se intereseze, avand in vedere ca la momentul plecaria avea domeciliul stabil in Timisoara ? Multumiri
Buna ziua,
Daca un salariat are decizie de retrogradare din functie, conf art 248 alin 1 lit b din codul muncii, scaderea salariului asociata retrogradarii se mentioneaza in revisal? daca da,cum? Multumesc
ce taxe datoreaza statului atat consultantul cat si compania in baza unui contract pe drepturi de autor? Care este legislatia in vigoare cu privire la drepturile de autor?
Un angajat isi face o cerere de concediu fara plata pentru interes personal, iar angajatorul o aproba. In mod teoretic vointa partilor este consemnata prin semnatura celor 2 parti pe cererea tip de concediu fara plata. Am auzit ca unele ITM-uri se asteapta ca in acest caz angajatorul sa faca o decizie, sau un act aditional. Se face un act aditional? Exista o cerinta legislativa in acest sens? Multumesc