avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Un angajat isi face o cerere de concediu fara plata pentru interes personal, iar angajatorul o aproba. In mod teoretic vointa partilor este consemnata prin semnatura celor 2 parti pe cererea tip de concediu fara plata. Am auzit ca unele ITM-uri se asteapta ca in acest caz angajatorul sa faca o decizie, sau un act aditional. Se face un act aditional? Exista o cerinta legislativa in acest sens? Multumesc
Cel mai recent răspuns: cane petruta , utilizator 16:10, 2 Februarie 2012
in baza cererii se emite o decizie de suspendare a CIM conform art.54 din Codul Muncii si o decizie de reluare a activitatii dupa exirarea concediului fara plata
www.avocatnet.ro/content/for...
Sper sa va fie de folos, revisal suspendare , decizie suspendare pe baza cererii angajatului, decizie reluare activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata Anca1011 Anca1011 in cazul in care un angajat se afla in cfp pe o anumita perioada, aceasta perioada trebuie operata in revisal? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata NNorbert NNorbert Buna ziua Un angajat a depus o cerere, si-a solicitat un concediu fara plata, pentru rezolvarea unor situatii personale. Cu ce articol se desface ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ccc 1 luna - primarie + ag. plati si inspectie sociala Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Tot am incercat sa regasesc exact care sunt documentele ce trebuie intocmite, in situatia in care tatal, care indeplineste conditiile de ... (vezi toată discuția)