avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate Mihail Preda

Activitate Mihail Preda

Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! Am infiintat o asociatie club sportiv conf oug 26/2000! Am toate actele inclusiv CIF. Pt a obtine Certificatul de Identitate sportiva imi trebuie dovada de patrimoniu, extras de cont.
Banca imi solicita CIS pt a deschide contul bancar ca si asociatie club sportiv. De la CIS zic ca trebuie trimis extrasul de cont pt a fi eliberat...
Va rog luminati-ma...de ce imi cere banca CIS-ul?
Multumesc.
Buna seara. Daca la constituirea unei Asociatii Club Sportiv in statut trec mai multe sporturi ma voi lovi de ceva probleme la obtinerea CIS-ului? Sau trebuie trecuta o singura ramura de sport? Multumesc.
Am incheiat un contract de inchiriere locuinta din 01.noiembrie 2021 pana in 31 oct.2022.
Declaratia unica pe anul 2021 se depune pentru venitul realizat in luna noiembrie+decembrie 2021, urmand sa mai completez o declaratie pentru restul de contract pana la data de 25 mai anul viitor, estimativ? Multumesc.
Buna ziua. Se poate inregistra online (scanat documente) un contract de inchiriere spatiu? la ANAF? Motivele sunt evidente.
Buna seara
Poate cineva sa ma ajute cu un model de contract de inchiriere locuinta, cu clauze bine alcatuite, model lista inventar etc. Nu cele care circula pe net. Si cu care se poate merge la ANAF. Multumesc.
Multumesc!
Sportivii vaccinati si trecuti prin boala si care au certificat mai trebuie sa faca testul? Vedeti ce prevede regulamentulMTS? Nu cumva incalca alta prevedere legala? Va rog lamuriti-ma. Multumesc.

"F. Condiții specifice sporturilor de luptă practicate în spații închise pentru organizarea competițiilor
1. Testarea înainte de competiție
În cazul sporturilor de luptă, participanții la competiție vor efectua o testare COVID-19 cu cel mult 48 de ore înainte de data programată pentru proba cântarului, dacă aceasta este prevăzută de regulamentele sportive, sau cu 48 de ore înainte de data programată pentru începerea competiției. Fiecare echipă va transmite către organizatorul competiției lista nominală a participanților, precum și rezultatul testelor COVID19 efectuate înainte de prezentarea la competiție."
Nicio parere?
Buna ziua!...Problema continua! Am asteptat sa se scurga cele 30 de zile in care puteam face apel dar nu am facut. Normal hotararea a ramas definitiva. Am fost la Judecatorie sa legalizez hotararea (stampila definitiva) pentru a putea preda permisul la Politie in termenul de 15 zile calendaristice de la data ramanerii deciziei definitive. Surpriza: trebuie sa astept doua saptamani pentru a putea ridica hotararea stampilata, legalizata, caci asa lucreaza cei de la Judecatorie....Cand o sa o ridic depasesc termenul de 15 zile in care trebuia sa o depun la Politie! Intrebare arzatoare...ce e de facut? Nu sunt in culpa si nu imi doresc sa imi mareasca perioada de suspendare a permisului!
Am mai auzit o varianta ca Politia ar calcula cele 15 zile din momentul in care arhiva instantei a pus stampila definitiva pe hotarare.....E posibila aceasta varianta?

Multumesc!