avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Activitate gianantina

Activitate gianantina

Dna. avocat, un profesionist nu epuizează timpul nici al lui nici al celuilalt, stie sa reducă totul la ce-i necesar câștigând increderea celuilalt, demonstrând că stie ce face dar si caracter, rabdare si nu in ultimul rand, cunostinte. Va doresc succes in tot ceea ce faceti si întreprindeți! Multumesc!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dna.avocat, multumesc pentru profesionalism si pentru vocabularul așijderea. Acum inteleg situatia. Va multumesc!
Tocmai ca nu sunt organ de control, consider ca stie ce are de facut. Cat despre membrii de pe forum, nu i-am întrebat ca fiind ei organe de control. Intrebarea e stricta, fara alte ramuri si se refera la specificarea legală a actelor necesare pentru dezbaterea moștenirii. Multumesc!
Eu am fost la notar cu buna credinta ca stie ce are de facut. El e profesionist in acte notariale si nu eu.
Mi-as dori un raspuns strict la intrebare! Cunosc faptul ca pot sa suplimentez succesiunea, dar nu e vina mea ca au gresit-o. Cine e vinovat sa-si asume si cheltuiala suplimentarii. Eu doresc sa demonstrez cu un temei legal ca e vina lor și sa-si asume cheltuiala. Pentru asta am nevoie de dovada ca erau obligati prin reglementari legale sa verifice ca exista constructii. Nu mi s-a cerut certificat fiscal. Multumesc!
Exista vreo reglementare legală referitoare la actele necesare pentru dezbaterea succesiunii? As avea nevoie doar de temeiul legal, întrucât trebuie sa demonstrez greseala notariala strecurată la dezbaterea succesiunii, pentru ca notarul nu mi-a cerut certificatul fiscal si prin urmare, clădirile construite nu sunt menționate în succesiune!
Dragi colegi, am primit acasa un proces verbal prin care am fost amendata ca am condus autoturismul fara rovigneta. Masina in acel moment era vanduta conform contractului de vanzare-cumparare. Masina a fost radiata ulterior. Cui trebuie sa ma adresez sa anulez amenda si cum sa fac? Va multumesc!
Răspuns la discuția Amenda RATB
Din cate stiu eu, puteti merge la sediul RATB cu abonamentul si sa anulati PV/amenda. Sunati la ei si intrebati.
ORC, m-a dat in judecata pentru a se dispune desfiintarea SRL-ului, pe motiv ca nu am prelungit contractul de inchiriere spatiu comercial. In acel moment firma avea activitatea inchisa prin regim derogatoriu. Am trimis intampinare ca nu am nimic impotriva si ca sunt de acord cu desfiintarea SRL-ului scop care era si urmarit date fiind conditiile de criza si lipsa banilor de a putea dizolva SRL-ul din propria initiativa. Instanta a dat urmatoarea solutie: Dispune scoaterea cauzei de pe rolul Tribunalului - Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi înregistrarea pe rolul Secţiei a II-a civilă.
Ce inseamna acest lucru si ce ar urma?