avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Narcis05

Activitate Narcis05

Va mulțumesc pentru sfat. Dar unde depun aceasta contestație?

Alina Defta a scris:

Contestatie privind durata rezonabila a procesului penal. Art. 488' CPP.

Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcol in camera preliminara din luna martie 2024. Am făcut cerere către președinte. Am făcut cărare la judecătorie săptămânal. Același răspuns îl primesc. ( Să aștept să îmi vina citație acasă sau sa verific portalul) Datimi un sfat o vorbă ce trebuie sa fac cum sa fac. Menționez că permisul mi la reținut pe 2 octombrie 2023.
Salut. In data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de conducere pt alcol. A ajuns dosarul în luna martie 2024 in camera preliminara. De atunci nici o citație nimic nu a venit. Ce trebuie sa fac? Menționez că am avut 0.45 in aer 0.95 la prima probă 0.75 la a doua. Iar la recalculare 1.04.
Buna ziua. Dovada nu am văzut. Calculul retroactiv da eu am solicitat
Buna ziua. Va rog o îndrumare un sfat. In data de 2.10.2023 am fost depistat la volan cu o alcoolemie 0.45 in aer respirabil la prima probă biologică 0.95 iar a doua 0.77 Am făcut calcul retroactiv al alcoolemiei 1.04. In momentul de față am un avocat dosarul meu se afla la parchet. Avocatul mi-a spus că a depus o cerere către parchet pentru acord de recunoaștere a faptei și că merge pe amânarea aplicării pedepsei în urmă cu două săptămâni. Eu acum vreau sa am încredere în avocat dar am totuși o reținere. Cum pot sa aflu dacă sa înaintat cererea către parchet? Ce ar trebui sa fac? Menționez că nu am cazier. Va mulțumesc