Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcol in camera preliminara din luna martie 2024. Am făcut cerere către președinte. Am făcut cărare la judecătorie săptămânal. Același răspuns îl primesc. ( Să aștept să îmi vina citație acasă sau sa verific portalul) Datimi un sfat o vorbă ce trebuie sa fac cum sa fac. Menționez că permisul mi la reținut pe 2 octombrie 2023.
Salut. In data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de conducere pt alcol. A ajuns dosarul în luna martie 2024 in camera preliminara. De atunci nici o citație nimic nu a venit. Ce trebuie sa fac? Menționez că am avut 0.45 in aer 0.95 la prima probă 0.75 la a doua. Iar la recalculare 1.04.
Buna ziua. Va rog o îndrumare un sfat. In data de 2.10.2023 am fost depistat la volan cu o alcoolemie 0.45 in aer respirabil la prima probă biologică 0.95 iar a doua 0.77 Am făcut calcul retroactiv al alcoolemiei 1.04. In momentul de față am un avocat dosarul meu se afla la parchet. Avocatul mi-a spus că a depus o cerere către parchet pentru acord de recunoaștere a faptei și că merge pe amânarea aplicării pedepsei în urmă cu două săptămâni. Eu acum vreau sa am încredere în avocat dar am totuși o reținere. Cum pot sa aflu dacă sa înaintat cererea către parchet? Ce ar trebui sa fac? Menționez că nu am cazier. Va mulțumesc