avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am vreun avantaj daca am dosar de alcoolemie din luna ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am vreun avantaj daca am dosar de alcoolemie din luna martie 2024 ...

Buna ziua. Revin pentru a mi se da o informație. Am vreun avantaj daca am dosar de alcoolemie din luna martie 2024 și se afla in camera preliminara cu aceasta lege data recent cu grațierea noului cod penal???? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un dosar penal pentru alcool in camera preliminara ... Narcis05 Narcis05 Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcol in camera preliminara din luna martie 2024. Am făcut cerere către președinte. Am făcut cărare la judecătorie ... (vezi toată discuția)
Decizia curtii constitutionale nr 599 din 21 oct. 2014 Bunea Ana Vanda Bunea Ana Vanda Buna ziua. Asi dori sa stiu ce putem face in situatia in care camera preliminara nu a respectat decizia 599 de anul trecut. vizavi de o plingere facuta la ... (vezi toată discuția)
Salut. in data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de conducere ... Narcis05 Narcis05 Salut. In data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de conducere pt alcol. A ajuns dosarul în luna martie 2024 in camera preliminara. De atunci nici o ... (vezi toată discuția)