avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizia Curtii Constitutionale nr 599 din 21 oct. 2014
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizia Curtii Constitutionale nr 599 din 21 oct. 2014

Buna ziua. Asi dori sa stiu ce putem face in situatia in care camera preliminara nu a respectat decizia 599 de anul trecut. vizavi de o plingere facuta la Parchetul de pe linga Judecatoria Aiud. Daca se mai poate face ceva si anume ce. Va multumesc. Anca Bunea.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:25, 31 Iulie 2015
Dati date exacte cu privire la tot.
Cand s-a judecat procesul ?
Camera preliminara a respins cererea de a merge in judecata.
Datele, v-am intrebat.

Cred ca trebuie sa imi cer scuze. dosarul este din 2014. incheierea penala este data in 2015, citind toata Curtii Constitutionale. am inteles ca se judeca conform vechiului cod penal. fiind inainte de decizie. Va multumesc de ajutor.
Da, de aceea v-am intrebat datele.

Alte discuții în legătură

Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)
Redeschiderea prin reluarea urmaririi penale bazata pe art.93 alin 4 cpp desirelia75 desirelia75 art.93 alin 4 cpp din legea 135/2010 poate fi invocat pentru redeschiderea urmaririi penale atunci cand s-a solutionat dosarul de catre parchet , iar in tot ... (vezi toată discuția)
Parte civila in proces penal ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Eu am facut plingere la parchet intr-un dosar penal ,parchetul a dat începerea urmaririi penale,... deci parchetul este petent; faptuitorul este ... (vezi toată discuția)