Bună seara . Vin înaintea dvs cu o problemă . Am CIM în Suedia pana în Ianuarie , în Martie urmează sa nasc în România și as vrea să mă angajez la firma soțului meu pana la finele acestui an ( firma în Romania) întrebarea este dacă se poate suprapune timp de 2-3 săptămâni, doua CIM unul în Suedia , altul în România. Din martie o sa întru în CC
Bună ziua . Mi-am depus cererea de încetare CIM , este aprobata și semnată dar administratorul refuză să mi-o dea . Ce pot face în acest sens? Mulțumesc
Bună ziua . Am o întrebare . În acest moment mă aflu în CCC pana la data de 14.08.2024 , între timp sa născut bebe 2 , ca să depun actele pentru prelungire CCC ulterior dosarul de indemnizatie îmi trebuie incetare cim deoarece după ce voi ieși din CCC nu doresc sa ma mai întorc la acest loc de munca ..... acum perioada de suspendare este pana în 14.08.2024 ....pot sa fac incetare de cim de la 01.07.2024? Ma afectează cu ceva ?Mulțumesc
Bună ziua . Momentan sunt în indemnizatie creștere copil , pe când primul bebe face 2 ani urmeaza sa nasc din nou . Practic voi întra din unu într-altul. Din ce am înțeles va trebui sa depun la dosar o noua suspendare a contractului de munca , dacă angajatorul nu vrea sa îmi dea aceasta decizie de suspendare eu ce pot sa fac? Mulțumesc mult