Trebuie să mențină 100m față de mine și locuință , dar eu nu mai pot locui acolo în aceste condiții și aș dori să fac ceva să poată locui el , ordinul este pe șase luni
Bună seara, vă rog dacă se poate să îmi răspundă și mie cineva la o problemă. Am primit un ordin de protecție împotriva soțului, vreau să știu dacă eu părăsesc locuința el are voie să revină în casă?
Bună ziua din nou, mi sa spus de către avocat că suma oferită de asigurator de 74400 va fi o sumă recunoscută considerată avans și mergem în continuare în instanță. Există așa ceva sau doar încearcă să simplifice lucrurile pentru ei, menționez că lucrez cu o firmă de recuperare asigurări reprezentată de o casă de avocatură. Mulțumesc.
Da așa ceva am primit de la asigurator, dar momentan nu am făcut nimic, abia azi am primit o a doua ofertă pentru că prima era mult mai mică și am solicitat o reanalizare a cazului. Mulțumesc pentru răspuns
Bună seara, fiica mea a avut un accident pe trecerea de pietoni, întrebarea mea este dacă acceptăm suma oferită de asigurator mai putem merge în instanță că parte civilă în procesul penal, fata a primit 130de zile de îngrijiri medicale și avocatul mi-a spus să acceptăm suma că se consideră ca un avans și mergem în continuare pe proces pentru o sumă mai mare, Ce sfat îmi dați. Mulțumesc
Am uitat să vă spun că primul certificat medico-legal a fost de 75 de zile, după care ni sa dat completare până la 130. Din ce am observat în alte discuții trebuia depusă o plângere în termen de 60 de zile? Noi avem deja trei luni și jumătate de la producerea accidentului. Tot ce știu este că la prima audiere a fetiței avocatul ia spus polițistului că nu avem pretenții și că ne constituim parte civilă în proces. Avem angajată o firmă de recuperare asigurări care are mai mulți avocați, inițial am avut un domn avocat iar acum doamna care mă sfătuia să nu ne constituim parte civilă în proces. Eu sincer nu mai înțeleg nimic. Este foarte greu să ajungi în asemenea situații mai ales când un copil de 19 ani a avut de suferit și va mai avea, a avut dublă fractură la nivelul gambei, operată cu tijă care la un moment dat va trebui scoasă, deci trauma se va repeta iar șoferul nu ne-a contactat nici măcar o dată să se intereseze de fată.
Am discutat cu d-na avocat acest aspect și mi-a spus că este exact invers, adică dacă ne constituim parte civilă există riscul ca asiguratorul să ne ceară restituirea banilor , și că mă sfătuiește să luăm de la asigurare ce vor obține și îi vom face domnului plângere penală pt a fi siguri că își va primi pedeapsa. Aștept părerea dvs și vă mulțumesc pentru răspuns.
Bună seara, fiica mea a fost victima unui accident pe trecerea de pietoni, am primit 130 de zile de îngrijiri medicale, avocata noastră spune că nu este nevoie să ne constituim parte civilă în procesul penal că toate daunele vor fi plătite de firma de asigurări și nu are rost să intrăm într-un proces care va dura foarte mult timp, vă rog să îmi dați un sfat.