avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața, se poate face o plângere împotriva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața, se poate face o plângere împotriva unui polițist ...

Bună dimineața, se poate face o plângere împotriva unui polițist că ține un dosar pe loc? Fiica mea a fost victima unui accident rutier în urmă cu un an și de atunci nu sa făcut nimic, încă așteptam să ne cheme pt expertiza tehnica pt că a avut 130de zile îngrijiri medicale de la Medicina legală.. Aștept un sfat, vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:48, 4 Februarie 2025
Puteti intreba in scris, la politie, care este stadiul dosarului.
Daca s-a dispus o expertiza tehnica, nu politistul trebuie sa va convoace, ci expertul, in scris, cu confirmare de primire.
Asigurați-vă asistența unui avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestare certificat medico-legal farmec_ farmec_ Buna ziua, am obtinut ca urmarea unui accident rutier in care fica mea a fost victima - un certificat medico-legal cu 7zile spitalizare. Intrucat imediat ce ... (vezi toată discuția)
Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)
Victima cu certificat medico-legal in jur de 140-150 zile de ingrijiri medicale la domiciliu Nata88 Nata88 Buna ziua, Accident rutier soldat cu victima, certificat medico -legal aproximativ 140-150 de zile ingrijri medicale. Ar fi vorba de culpa comuna, insa va fi ... (vezi toată discuția)