Domnule Albert, asa cum am intrebat si aici pe forum, asa am intrebat-o si pe doamna notar sa-mi spuna in baza carei legi/prevederi a decis sa trimita prin posta procura. A refuzat sa-mi raspunda, spunandu-mi sa caut in lege. Si ei bine, asta am facut, am cautat in Noul cod Civil, si nu am gasit nimic legat de faptul ca doamna notar poate decide dupa bunul plac ce sa faca cu o procura, care nu a fost revocata:
[ link extern ]
Mai mult, faptul ca initial mi-a spus ca-mi poate da procura daca primeste mail de la tatal meu, ca mai apoi sa se razgandeasca in privinta asta, plus alte lucruri pe care nu le consider normale legate de prestatia doamnei notar, toate acestea da, m-au facut sa "ma gandesc imediat la reclamatie", deoarece unele persoane doar asa se pot tempera, si pot fi invatate sa nu mai faca acelasi lucru si altor persoane, si sa le trateze cu respect. Dar se pare ca in tara asta, in fata medicului si a notarului nu ai voie sa pui intrebari, sau sa pui la indoiala prestatia, ca vai doamne, ei sunt zei, nu trebuie sa fie deranjati. Era asa greu sa stea de vorba cu mine calm si frumos, si sa-mi explice care sunt motivele legale pentru care nu-mi poate da mie actul dupa ce acesta a fost platit, dupa ce l-am ridicat, iesind cu el din biroul dansei?
Iar dansa cunostea situatia, faptul ca tatal meu pleaca din tara, iar cand am platit procura din banii mei (doarece tatal meu nu a avut banii la el) nu a mai deranjat-o acest aspect, a acceptat sa primeasca banii.
Acum am facut procura degeaba, deoarece doar tatal meu o poate ridica de la posta, si daca este in tara oricum nu mai avem nevoie de aceea procura, am pierdut si banii dati pe procura, si timp, nervi, si posibil si cumparatorii imobilului. Nu credeti ca am si eu voie sa ma gandesc la o reclamatie? Plus ca am pus niste intrebari, nu am dat cu parul.
Apreciez totusi faptul ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi, insa esti cam transant. Probabil ai de a face cu fel de fel de oameni, insa nu toti suntem la fel. O zi buna!