avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate MirabelaX

Activitate MirabelaX

Bună ziua,
Aș dori să îmi înscriu fiica la un program de licență online oferit de Universitatea Selinus ([ link extern ] /).
Aș dori ca înainte de a face o investiție financiară să primesc din partea dumneavoastră confirmarea dacă sau nu această universitate este recunoscută în România. Vă rog respectuos să îmi confirmați dacă această universitate este recunoscută la noi în țară.
Vă mulțumesc foarte mult!
Îndrăznesc să vă mai întreb ceva. Eu am acest cod special intracomunitar de TVA, dar pe hartia de la ANAF nu precizează acest lucru. (nu scrie cod intracomunitar de TVA) ci este codul ca atare, RO-ul. Știți cumva dacă e ok așa sau dacă au făcut o greșeală nemenționând? Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns!
E-TVA se va aplica și celor cu cod de TVA intracomunitar? Ce anume voi avea de făcut?
Se poate plăti TVA-ul pentru servicii intracomunitare și online sau doar la casieria fizică ANAF? Pe ce platformă se poate plăti online?
La care dintre sectiuni ale D301 trebuie să completez facturile de la Etsy, fiindcă nu vad unde m-as incadra. Va multumesc pentru pretioasele informatii!
îndrăznesc să vă mai intreb, dacă suma este de mult sub 10.000 pe an a serviciilor, mai e nevoie să depun 301 sau depun doar 390? Mii de multumiri!
Vă mulțumesc foarte mult! Sănătate!
La 390. Pot depune rectificativa pentru luna trecuta cand am completat greșit?
Dacă doresc să fac o rectificativă, fiindcă neștiind, am declarat aiurea luna trecuta (prima lună). Ce trebuie sa scriu in rectificativă! Multe mulțumiri!
Vă rog frumos ma lamuriti cu ceva. Avand in vedere ca ETSY îmi prestează mie servicii (Etsy vinde consultatiile mele) pentru care imi emite facturi pentru comisioanele lor. Ce anume trec eu in declaratia 390? Care este de fapt baza impozabila?