avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Se poate plăti TVA-ul și online?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Se poate plăti TVA-ul și online?

Se poate plăti TVA-ul pentru servicii intracomunitare și online sau doar la casieria fizică ANAF? Pe ce platformă se poate plăti online?
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:31, 24 Septembrie 2024
Puteți plăti tva-ul online prin ordin de plata din contul firmei în cel de la trezorerie dacă aveți internet banking.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata online taxe ramona88elena ramona88elena Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti si mie unde si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a plati taxa de tva si impozitul online? Va ... (vezi toată discuția)
Plata tva din banca prin op electronic klm0909 klm0909 Buna ziua, Pot sa platesc TVA-ul din contul firmei, prin OP electronic (aplicatia de internetbanking a bancii unde am deschis contul), in contul IBAN aferent ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)