avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata online taxe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata online taxe

Buna seara,

Am rugamintea sa-mi spuneti si mie unde si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a plati taxa de tva si impozitul online?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:03, 10 Ianuarie 2014
Puteti plati prin internet banking si completati ordinele de plata catre trezorerie direct in acea aplicatie.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Insa nu stiu exact unde trebuie sa intru, pe site-ul anaf?
Nu, pe cel al bancii. Acolo cautati facilitatea de plata internet banking (sau poate ca la alte banci are alta denumire).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate plăti tva-ul și online? MirabelaX MirabelaX Se poate plăti TVA-ul pentru servicii intracomunitare și online sau doar la casieria fizică ANAF? Pe ce platformă se poate plăti online? (vezi toată discuția)
Plata tva din banca prin op electronic klm0909 klm0909 Buna ziua, Pot sa platesc TVA-ul din contul firmei, prin OP electronic (aplicatia de internetbanking a bancii unde am deschis contul), in contul IBAN aferent ... (vezi toată discuția)
Exista vreo banca cu care pot lucra on line, pentru firme? loredanaradu loredanaradu Salut! Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo banca cu care pot lucra de acasa on line. Vreau sa nu ma mai duc la banca pentru ordine de plata si nici sa nu ... (vezi toată discuția)