avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate George eld

Activitate George eld

Trebuie să o depună avocatul?Eu sunt in arest la domiciliu.

George eld a scris:

Domnu Avocat când trebuie să depun cererea de amânare termen pentru lipsa apărări ?eu mai am 4 zile până la primul termen.Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Perioada depinde de gradul de încărcare al instantei respective ,probabil 1,2,3 luni maxim.Totusi dacs nu aveți un certificat medical ,motive temeinice dovedite instanta poate refuza cererea dvs ..

Domnu Avocat când trebuie să depun cererea de amânare termen pentru lipsa apărări ?eu mai am 4 zile până la primul termen.Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Perioada depinde de gradul de încărcare al instantei respective ,probabil 1,2,3 luni maxim.Totusi dacs nu aveți un certificat medical ,motive temeinice dovedite instanta poate refuza cererea dvs ..

Care este perioada maximă pentru amânare?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Bună ziua!
Puteți solicita acordarea unui nou termen de judecată pentru un motiv întemeiat.

Bună ziua am apel pe fond luna asta pot cere o amânare a termenului de judecată ?Este legal ?Se poate respinge? Care este perioda maximă de amânare?Mulțumesc!
Bună ziua! Am o intrebare sunt arest am făcut 2 luni de arest preventiv și 4 luni arest la domiciliu până în prezent cum se calculează durata maximă de 180 zile până la expirare?Se calculează împreună?Mi sa dat o hotărâre dar am atacat cu apel la care am primit termen la 21.11.2024 iar cele 180 zile au expirat sunt chemat la verificarea măsuri preventive luna asta ce se poate întâmpla dacă se calculează și a expirat arestul preventiv?Poate să îmi dea control judiciar încă 3 luni până la apel sau mă trimite în pușcărie în preventiv iar până la rămânerea definitivă a hotărâri adică peste 3 luni ?
Care sunt căile de atac?
Iți poate da condamnarea după prima instanță!Am trecut de camera preliminară și
urmează primul termen de judecată.Mulțumesc
Bună ziua am fost prins conducând fără permis și băut la volan.Am fost arestat preventiv din care o lună am fost la IPJ apoi o lună la Penitenciar iar acum sunt arestat la domiciliu ce pedeapsă pot primi după incheierea termenului de judecată?Am trecut de camera preliminara și voi fi chemat la judecată.Ce trebuie să fac cum să mă apăr?Pot primi inchisoare cu suspendare în cazul ăsta?Am mai avut o suspendare de 1 an jumate în 2021 sa incheiat termenul de încercare de 2 ani.Nu am făcut reabilitarea și nu știu care este procedura poate afecta la pedeapsa de acum?Care este termenul de reabilitare automată?Mulțumesc!