avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Activitate Vladdyx

Activitate Vladdyx

IFN -ÎMPRUMUT 2000 LEI, POPRIRE DE 23700 LEI..
NU EXISTĂ VRE-O LEGE..NIMIC...? AM LUAT ÎN LUNA 01 A.C. UN ÎMPRUMUT DE 2000 LEI (DIN CARE COMIS. ANALIZĂ (850) , ȘI ÎN LUNA 09 A.C. M-AM TREZIT CU POPRIRE DE 23700 LEI....
Mulțumesc ! Am aflat, CM nu este supus popririi (pt o datorie) . Am vorbit direct cu B.E.J

Alexandrarares a scris:

Se poate pune poprire pe concediul medical.
Pe ce se pune si nu se pune poprire aflati din acest articol

www.avocatnet.ro/articol_620...

Poprire pe indemnizație concediu medical (incapacitate temporară de muncă ) ..? Bună ziua, din ce m-am uitat pe internet, aparent indemnizația de concediu medical (trecut de 180 zile..) (incapacitate temporară de muncă) , nu se supune deloc popririlor. Tocmai mi sa instituit o poprire..cum ar trebui să procedez pt a nu-mi fi poprită indemnizația (în loc de salariu) ..? Am o poprire de la un credit (ifn) nefinalizat din nefericire...

Mulțumesc anticipat*
Zile de CO în plus persoane cu handicap.
Bună seara, cum pot beneficia de zilele de CO în plus la serviciu , eu fiind persoană cu handicap accentuat ? Am discutat cu șeful, și a spus că nu știe, dar dacă fac ceva, o cerere sa o trimită la resurse...
Se poate transfera pensia privată (suma) altei persoane?
Bună seara ! Întrebarea mea este , următoarea :
Pot solicita plata netului activ din pensia privată (pilon 2) , dacă dețin un certificat de handicap (accentuat /2 ) , chiar daca și lucrez în continuare la program flexibil ?