Buna ziua
Ma numesc FERARU DAN 63/64 ani din Timisoara si am si eu problema la care va rog sa ma ajutati. Sunt angajat al SC NESTLE ROMANIA din 01.11.2016 si dupa cum atit auzit se inchide in 31 mai 2019 definitiv. Intre timp in luna iunie 2018 am fost depistat cu TUMOARA PROSTATICA - NEOPLASM PROSTATA, RISC INALT, HT, IRADIAT RXTERN 2 luni iar de atunci sunt in concediu medical si am acumulat 219 zile de CM pana inclusiv luna martie. Dupa cate am citit pe net, am dreptul la un an jumate de CM, numai ca medicii de la Oncohelp Timisoara mi-au comunicat ca imi vor da CM numai pana in 31 mai 2019 dupa care.....Dumnezeu cu mila. Mentionez ca sunt persoana handicapata cu grad accentuat. Dupa cate zile de CM am dreptul la pensie de boala prin comisie si la cat se ridica aceasta suma? Va multumesc pentru rabdarea acordata si daca nu deranjez voi mai revenii la dvs si pentru alte lamuriri.
Cu stima FERARU DAN
In urma unui proces de mediere cu concubina pe 19 decembrie 2013 am stabilit de comun acord sa platesc pensie alimentara pentru un copil minor de 15 ani. Sentinta judecatoreasca inca nu exista. As dori sa stiu de cand intra in vigoare palata acestei pensii alimentare, deoarece abia dupa sarbatori va iesi sentinta. Va multumesc
Cu stima
De aceea cere exclusivitate la copil si stabilirea aici a locuintei copilului.
Interventie moderator: daca doriti sa adaugati ceva la postarea raspunsului dupa publicare, va rog sa folositi butonul editeaza in intervalul de 30 de minute pe care il aveti la dispozitie. Multumesc pentru intelegere.
Dupa toate cele intamplate in 2010, acum sunt chemat la mediere cu concubina cu care avem un baiat de 15 ani, pentru: exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre mama (dupa ce are probleme psihice cu nenumarate tentative de suicid dar pe care nu le pot proba, deoarece a luat toate actele din casa care sa certifice acest lucru si nu suntem casatoriti), stabilirea locuintei minorului (are domiciliul pe buletin la mine ca si concubina) si pensie de intretinere la care nu am nimic de comentat. CE SA FAC IN ACEASTA SITUATIE?
Stimata Doamna avocat
Multumesc pentru intelegere si sfaturi. Problema este ca a ascuns inainte de plecarea ei toate actele doveditoare despre tentativele de suicid, dar in evidentele Spitalului Judetean Timisoara, cred totusi ca figureaza, din moment ce a fost dusa dupa anunt la 112.
Cu stima
FERARU DAN
Stimate Domnule AVOCAT
Ce pot sa va precizez este faptul ca toate iesirile din spitalul Judetean Timisoara le-a luat cu ea, unde se specifica clar ca sa consulte un medic psihiatru, intrucat in acest moment iar este plecata cu copilul. Dar, figureaza in evidentele spitalului, iar la ultimele 2 tentative de suicid, a fost anuntata si Sectia 3 Politie Timisoara.
Multumesc pentru rabdare.
Cu stima FERARU DAN
Stimata DOAMNA AVOCAT
Ma numesc FERARU DAN si sunt din Timisoara, 55 ani. Unde si cui trebuie sa ma adresez?
Va multumesc pentru rabdarea pe care mi-o acordati.
Cu stima
FERARU DAN