avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lntrebare- executare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lntrebare- executare pensie de intretinere

In urma unui proces de mediere cu concubina pe 19 decembrie 2013 am stabilit de comun acord sa platesc pensie alimentara pentru un copil minor de 15 ani. Sentinta judecatoreasca inca nu exista. As dori sa stiu de cand intra in vigoare palata acestei pensii alimentare, deoarece abia dupa sarbatori va iesi sentinta. Va multumesc
Cu stima
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:48, 28 Decembrie 2013
pentru ca este copilul dumneavoastra si trebuie sa va ganditi la cresterea si la educarea lui, ii puteti plati pensie de acum, ea insa devine executorie dupa stabilirea de catre instanta.
Pensia se plateste de bunavoie, ce nevoie aveti de hotarare ? Copilul are nevoie de intretinere oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand se plateste pensia alimentara? stefan_morariu stefan_morariu Buna seara si La Multi Ani Sunt in divort cu sotia mea, avem un copil si as vrea sa stiu de cand se plateste pensia alimentara pentru copil. Ea poate sa ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copil minor doina80 doina80 Sunt divortata, am sentinta de custodie definitiva si irevocabila si doresc sa plec din tara cu fiul meu pt o perioada mai mare. Tatal are drept de vizita, in ... (vezi toată discuția)
Pensie copil major jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Am platit unui copil din afara casatoriei pensie alimentara pana la 18 ani asa cum era in hotararea judecatoreasca. Acum copilul are 19 ani si e in ... (vezi toată discuția)