Sa se faca expertiza pe terenul respectiv.Asta s-a mai facut, au invocat ca nu i-a citat, desi s-au depus la dosar chitantele , au invocat ca am dat mita si experta a luat mita...nimik nu s-a dovedit...de aceea nu vreau sa intre in curte, nu stiu daca-i si legal acest lucru...
Multumesc pt. raspuns.Pe acest teren am acte, deci nici vb. de copropietate.Nu stiu daca m-am facut inteleasa.Poate ca sunt subiectiva, dar nu mi se pare normal sa m-a judec atata timp cat vecinatatile, care cuprind intreaga suprafata, 60b ari; sunt stipulate in contractul de vanz-cump.
Buna ziua, am si eu o problema....Am o casa si un tren pe care l-am dobandit de la parinti printr-un act de vanzare cumparare.Actul dateaza din 1973 si este facut doar pe o parte din teren, asa se facea la vremea respectiva, doar 20 ari, insa terenul este de 60 ari.In actul de vanzare sunt mentionati vecini si deci se cuprinde tot, respectiv 60 ari.Problema este ca fratii, 2 la numar,vor sa fie partasi la cei 40 ari.Ne judecam de 5 ani, instanta de fond mi-a dat castig, insa s-a trimis spre rejudecare.Fratii, au cerut alt expert si m-a intereseaza daca pot sa refuz prezenta acestora in curtea mea.Adica expertul sa vina sa-si faca treaba, insa ei sa stea in afara curti Multumesc
va rog sa ma lamuriti. e posibil ca la un partaj judiciar intre frati , unul din ei sa fie reprezentat prin procura de copil si acesta la randul sau sa suspende pe motive de sanatate procesul....asa ca sa tergiverseze cu lunile procesul?
pai diferenta e trecuta in registrul agricol.e trecuta si in actul de vanzare cump prin vecinatatile care le are, dar nu e stipulat in act decat 20 ari
actul de vanzare suna asa...casa cu teren de 20 ari cu vecinii...vest...sud si automat sunt si cei 30 ari
am un act de vanzare-cumparare pe o casa si un teren de 20 ari.in realitate sunt 50 de ari.mentionez ca acest act a fost facut inainte de 1989 cand legea nu permitea sa ai mai mult de 20 ari .vecinatatile terenului sunt aceleasi in ambele cazuri.acest teren de 50 ari l-am avut in folosinta tot timpul.intrbarea mea este diferenta de 30 ari care nu e stipulata in contract se imparte in cazul unui partaj judiciar? multumesc