avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenta intre acte si realitate - teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenta intre acte si realitate - teren

am un act de vanzare-cumparare pe o casa si un teren de 20 ari.in realitate sunt 50 de ari.mentionez ca acest act a fost facut inainte de 1989 cand legea nu permitea sa ai mai mult de 20 ari .vecinatatile terenului sunt aceleasi in ambele cazuri.acest teren de 50 ari l-am avut in folosinta tot timpul.intrbarea mea este diferenta de 30 ari care nu e stipulata in contract se imparte in cazul unui partaj judiciar? multumesc
Cel mai recent răspuns: ginat , utilizator 15:11, 26 Noiembrie 2008
Daca diferenta de 30 de ari nu este mentionata in registrul agricol sau in alta evidenta nu se imparte.
pai diferenta e trecuta in registrul agricol.e trecuta si in actul de vanzare cump prin vecinatatile care le are, dar nu e stipulat in act decat 20 ari
actul de vanzare suna asa...casa cu teren de 20 ari cu vecinii...vest...sud si automat sunt si cei 30 ari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lot in folosinta dat de, c.a.p. in perioada 1989-1991,pana la aparitia legii nr.18/1991 soparla62 soparla62 INTREBARE: Despre ,, LOT IN FOLOSINTA ,, dat de,Cooperativa Agricola de Productie ( C.A.P. ) Vorbesc de anii , 1989 - 1992 cand , C.A.P. a fost ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate URIAS URIAS Buna ziua, vecinul meu are 6 copii si foarte mult teren agricol in proprietate. Din cei 6 copii, baiatul cel mic a ramas acasa pentru ași ingriji parintii. ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de propietate iongiurca iongiurca Stimate doamne(domni), va rog respectos sa ma sfatuiti intr-o problema tare incurcata ; -am facut cerere in 1991 in baza L/18 pt.o supraf.in intravilan ... (vezi toată discuția)