avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate 12345user12345

Activitate 12345user12345

Ai primit rezultatele la sange pana acum?

MarianPavel a scris:

Buna ziua, Vineri am consumat niste canabis si metamfetamine la o petrecere doar ca sambata seara ma oprit politia si am iesit pozitiv la ele iar acuma daca ies si la sange ce se poate intampla mai departe? Mai vad permisul inapoi..7 ani fara incidente si amenzi si uite unde am ajuns pentru o zi distractie.

Din câte am citit exista posibilitatea ca după 12 ore metamfetamina sa îmi iasă din sange?
Am înțeles. O sa iau legătura cu un avocat dar pana nu am rezultatul analizelor de sânge nu cred ca pot face mare lucru...

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Vi s-a spus deja de către 2 avocați, că situația dvs. va forma obiectul unui dosar penal, în care se vor analiza mai multe infracțiuni, fiind aproape exclus un rezultat negativ. Este la aprecierea dvs. când vă angajați avocatul, însă cu cât îl angajați mai repede, vă creșteți semnificativ șansele ca soluția dispusă în dosar să fie una cât mai favorabilă dvs.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Pai aștept rezultatul analizelor? Și după sa mi pun un avocat? Sau sa mi pun avocat dinainte? Nu exista nicio șansă să iasă negativ? Am mai auzit cazuri în care a iesit negativ la sange. Mulțumesc!
Ai primit rezultatul de la spital? Și daca
Da în cât timp?
anonim9931 a scris:



anonim9931 a scris:

buna ziua, am fost oprit de politie pentru un control de rutina si am fost testat pentru alcool si substanțe psihoactive,la alcool a iesit 0.00, iar la drugtest la saliva metamfetamina, am mers la spital pentru recoltarea probelor s a intocmit dosarul penal, doctorii au declarat ca nu prezint semne ca as fi sub influenta, in momentul conducerii nu eram sub influenta substantelor doar ca consumasem cu o noapte inainte, ce mi se poate intampla în condițiile in care eu am 17 ai (detin permsiul de categoria a1) si nu am antecedente?

exista posibilitatea de a putea redobândi dreptul de a conduce pana la soluționarea dosarului? atata timp cât doctorii au spus ca nu prezentam semne ca sunt sub influența substanțelor

Bună ziua! Am și eu o întrebare.. nu am știut ca mi a expirat autorizația de circulație provizorie și am fost dus la politie pt conducere fără numere. Acolo am refuzat testul de droguri și am fost dus la sange. Țin sa menționez ca în urma cu o noapte am consumat câteva linii de cristal. Trecuse 12 ore... exista posibilitatea sa iasă la sange? Ați mai fost careva în aceasta situație și dacă da, care a fost rezultatul la sange?