Buna ziua, Vineri am consumat niste canabis si metamfetamine la o petrecere doar ca sambata seara ma oprit politia si am iesit pozitiv la ele iar acuma daca ies si la sange ce se poate intampla mai departe? Mai vad permisul inapoi..7 ani fara incidente si amenzi si uite unde am ajuns pentru o zi distractie.
Vi s-a spus deja de către 2 avocați, că situația dvs. va forma obiectul unui dosar penal, în care se vor analiza mai multe infracțiuni, fiind aproape exclus un rezultat negativ. Este la aprecierea dvs. când vă angajați avocatul, însă cu cât îl angajați mai repede, vă creșteți semnificativ șansele ca soluția dispusă în dosar să fie una cât mai favorabilă dvs.
Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
anonim9931 a scris:
buna ziua, am fost oprit de politie pentru un control de rutina si am fost testat pentru alcool si substanțe psihoactive,la alcool a iesit 0.00, iar la drugtest la saliva metamfetamina, am mers la spital pentru recoltarea probelor s a intocmit dosarul penal, doctorii au declarat ca nu prezint semne ca as fi sub influenta, in momentul conducerii nu eram sub influenta substantelor doar ca consumasem cu o noapte inainte, ce mi se poate intampla în condițiile in care eu am 17 ai (detin permsiul de categoria a1) si nu am antecedente?
exista posibilitatea de a putea redobândi dreptul de a conduce pana la soluționarea dosarului? atata timp cât doctorii au spus ca nu prezentam semne ca sunt sub influența substanțelor