avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate Ionica1999

Activitate Ionica1999

Mi a spus angajatorul că nu suntem înregistrați nicăieri, sa mă duc unde vreau la medicina muncii cu scrisoarea. O să îmi de-a daca mă duc la un cabinet oarecare?
Buna seara! Sunt pusă intr o situație în care sunt efectiv blocată. Am primit scrisoare medicala de la doctorul ginecolog pe care trebuie sa o trimit la medicina muncii ,unde este înregistrată firma la care lucrez. L am întrebat azi pe patron unde suntem înregistrați sa mă duc cu scrisoarea și mi a zis că nu avem așa ceva. Carnetele de sănătate le trimite la cineva la București , mai exact le făcea la negru.. Eu ce sa fac in situația asta. Unde sa mă duc? Șefu m a trimis la oricare alt cabinet de medicina muncii. Nu trebuie să plătesc daca mă duc? Jegul,mi a zis că dacă mă întreabă cineva sa nu ii zic că le făcea el la București să le zic că acolo avem medicina muncii. Va rog sa mă ajutați!! Prenatalul cum mi l da daca noi nu suntem înregistrați nicăieri.
Ce pățește angajatorul dacă este prins ca nu respecta drepturile angajaților? Adică cele doua libere legate, neplata concediului...
Este legal sa refuze angajatorul concediul medical unei gravide? Ma ,lume bună!!!! Lucrez la asta de 5 ani, nu am cerut nimic , am acceptat toate schimbările și nu am avut pretenții . Nici doua libere nu am . A zis ca medical îmi da doar dacă ma internez în spital asa de ce sa îmi dea ca el nu vede ca am nimic. Asta este în stare sa nu îmi dea nici riscul maternal. După ce ca stau tot programul de lucru în picioare și car și greutăți.... Nu l mai suport !
Îmi afectează salariul dacă îmi iau o săptămână de concediu medical? Sau cât primesc?