avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate Gqbi

Activitate Gqbi

Bună ziua , vecinul meu care sta la etaj dar are și jos lingă mine un apartament si-a montat camere de supraveghere care bat și pe ușa apartamentului meu și pe terasa mea as vrea sa știu dacă este legal ce face el tiind cont ca pentru montarea camerelor a apelat la cumnatul lui care nu este autorizat, eu nu sint de acord sa fiu urmărită la tot pasul de el și cind stau pe terasa sa fie cu ochii pe mine mereu, cind plec de acasă cind ma întorc, va rog sa ma sfătuiți ce pot sa fac, va mulțumesc
Înseamnă că alea 24 de ore ce sint peste 160 nu trebuie plătite, cind au fost mai puține cu o zi nu am fost plătită?

Cornel Vasile a scris:

Salariul este acelasi, indiferent de numarul de zile lucratoare din luna. ... Dvs aveti in c.i.m. salariul brut/luna ...

Au fost 23 de zile lucrătoare în luna iulie adică 184 ore, dar eu am primit banii doar ca și ci d sint 20 de zile lucrătoare adică 160 de ore și mi s-a spus ca indiferent de zilele lucrătoare salariul este același, va rog sa îmi spuneți dacă este normal , bonuri am luat pe 23 zilele dar banii pentru 20 zile, mulțumesc frumos
Bună ziua , eu am scris în contract 8 ore pe zi , 40 pe săptămână dar în luna iulie am lucrat 200 de ore , mi-au spus ca doar 26 ore trebuie plătite suplimentare deoarece luna are 23 de zile lucrătoare și salariul se ia ca normal ca și cind lucrez 160 ca este fix și se împarte pe zilele lucrătoare, dar în iunie am lucrat mai puțin cu o zi adică 19 nu 20 și am luat doar pe 19 zile bani , acum este normal ca să nu îmi dea mai mult ținând cont ca am lucrat 25 de zile din care zice cac23 era normal sa lucrez, mulțumesc
Bună ziua, părinții mei au făcut cu sora și cumnatul me contract de întreținere cu uzu fruct viager, tatăl meu acum este decedat , poate mama sa îl scoată din contract pe cumnatul meu, acesta fiind foarte violent, face multe scandaluri si o injura și pe mama , noi mai sintem 4 surori fără ea , mai avem dreptul la ceva acolo tiinind cont ca părinții nu ne-au dat nimic , era singura moștenire ce ne revenea și noua ..
Cum putem face sa îl scoată afara, mulțumesc
BIU,,