sofia1975 a scris:
Cunostinta mea nu are nici o conventie incheiata pt descoperire de card,deci nu e descoperire,iar de bani stie ca trebuie sa-i dai inapoi,dar nu cred ca este corect sa-i iei tot salariul in atatea luni iar omului sa nu-i dai posibilitatea sa se intretina
Asta vreau sa stiu!
Eu m-am intalnit cu o situatie asemanatoare: un client detinea cad de salariu pe un cont curent in care a incasat in mod eronat o suma maricica. Prietena lui - fata buna - a cheltuit toti banii (avea card suplimentar) si el s-a trezit in situatia in care era dator cu o suma mult peste puterile lui de rambursare.
Probabil dupa ce a scos-o din viata lui pe individa, a venit la noi si de comun acord am stabilit sa plateasca in n rate lunare de 500 RON.
Ce vreau eu sa spun este ca mi se pare absolut amuzant felul in care va revolta faptul ca banca isi cere banii inapoi. Cum va puteti gandi sa dati banca in judecata cand de fapt banca este partea prejudiciata?
Nu stiu despre ce banca e vb, nu e nici banca mea, nici a mamei mele, dar eu consider ca de data aceasta clientul este cel care se comporta "imoral".