avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru Dumitru 1994

Activitate Alexandru Dumitru 1994

Am înțeles, va mulțumesc frumos!
Sa aveți o zi frumoasa!

POPA GHEORGHE a scris:

Cerere obisnuita - numele si prenumele, adresa, referire la cazul ...., scrieti apoi ce doriti.

Mulțumesc mult pentru răspuns!
Dacă nu cer prea mult, ma puteți ajuta cu un model de cerere pe care sa o depun la poliție pentru a urgenta trimiterea rezultatelor către INML?
Încă o data va mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat!

POPA GHEORGHE a scris:

Si daca veti plati dvs. costurile, posibil sa asteptati sa va vina randul, fiind vorba de o Decizie recenta a ICCJ. Toate dosarele aflate pe rol trebuie sa contina si ultima reglementare.

Bună ziua. Am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor din luna Mai 2024 , am platit analizele la INML și ca rezultat am cantități infime, următoarea etapa după spusele politiei este sa îmi trimită rezultatul la INML pentru o noua expertiza în care sa se constate dacă eram sau nu sub influenta la momentul opririi în trafic. Întrebarea mea este, cum pot sa grabesc puțin lucrurile? Am fost azi la poliție și au spus ca nu știu sa îmi spună cât va dura pentru ca nu sunt doar eu în această cauză, înțeleg lucrul asta dar trec printr-o perioada foarte grea și am nevoie foarte mare de permis
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, nu. Restituirea permisului e conditionata de rezultatele INML iar nu de expertiza.

Bună ziua, am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor, am platit probele la INML, valorile sunt foarte mici. Întrebarea mea este, dacă as putea sa fac o cerere sa îmi restituie permisul pana la venirea expertizei unde va scrie dacă eram sau nu sub influenta, pentru ca , conform deciziei ICCJ ca să reprezinte infracțiune și sa stau cu permisul suspendat trebuie sa scrie și ca eram sub influența și nu mai sunt de ajuns doar probă de la fata locului și cea de la INMl cu sânge și urina.

Aștept răspunsul dvs , va mulțumesc foarte mult!
Data la care am fost oprit este 12.05.2024 , din câte știu eu la 1 săptămâna după ce am fost oprit a întrat în vigoare noua lege.

Duca Oana a scris:

Buna ziua!
Avand în vedere prezenta substanțelor (nu în cantitate mare, ce-i drept) in organismul dvs., soluția poate diferi în funcție de data comiterii faptei, întrucât din vara acestui an s-a modificat legea, nemaiputând fi pronunțată amânarea aplicării pedepsei, ci doar o soluție de condamnare, ceea ce înseamnă automat si anularea permisului de conducere, iar odată cu aceasta s-a mărit si durata interzicerii dreptului de a conduce.

Bună ziua, azi am fost audiat în dosarul pe care îl am pentru conducere sub influenta. Am ales sa nu dau nici o declarație la acest moment procesual. Însă am primit o foaie cu calitatea mea de suspect și suspiciunile aduse:
•THC-COOH 0,014 ug/ml.
•THC-0,001 ug/ml
•THC-0,001 ug/ml
•Amfetamina-0,014 ug/ml
Va rog sa ma ajutați sa înțeleg aceste valori și la ce sa ma aștept mai departe.
Va mulțumesc foarte mult!