avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta substanțelor. Bună ziua, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta substanțelor. Bună ziua, am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor, ...

Bună ziua, am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor, am platit probele la INML, valorile sunt foarte mici. Întrebarea mea este, dacă as putea sa fac o cerere sa îmi restituie permisul pana la venirea expertizei unde va scrie dacă eram sau nu sub influenta, pentru ca , conform deciziei ICCJ ca să reprezinte infracțiune și sa stau cu permisul suspendat trebuie sa scrie și ca eram sub influența și nu mai sunt de ajuns doar probă de la fata locului și cea de la INMl cu sânge și urina.

Aștept răspunsul dvs , va mulțumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:51, 30 Ianuarie 2025
Buna ziua, nu. Restituirea permisului e conditionata de rezultatele INML iar nu de expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canabis la volan. ce se va întâmpla cu permisul meu, la ce mă pot aștepta? GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului, Nelamurirea mea e in in ... (vezi toată discuția)
Permis recuperat , despagubiri Edwin12 Edwin12 \" Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)
Salutare ! vă cer o opinie am fost oprit de către un echipaj ... Alfaromeo Alfaromeo Salutare ! Vă cer o opinie Am fost oprit de către un echipaj în vederea controlului de rutina,am ieșit pozitiv la salivă (meth) În urma probelor de la ... (vezi toată discuția)