avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, azi am fost audiat în dosarul pe care îl ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, azi am fost audiat în dosarul pe care îl am pentru ...

Bună ziua, azi am fost audiat în dosarul pe care îl am pentru conducere sub influenta. Am ales sa nu dau nici o declarație la acest moment procesual. Însă am primit o foaie cu calitatea mea de suspect și suspiciunile aduse:
•THC-COOH 0,014 ug/ml.
•THC-0,001 ug/ml
•THC-0,001 ug/ml
•Amfetamina-0,014 ug/ml
Va rog sa ma ajutați sa înțeleg aceste valori și la ce sa ma aștept mai departe.
Va mulțumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Dumitru 1994 , utilizator 12:50, 27 Septembrie 2024
Buna ziua!
Avand în vedere prezenta substanțelor (nu în cantitate mare, ce-i drept) in organismul dvs., soluția poate diferi în funcție de data comiterii faptei, întrucât din vara acestui an s-a modificat legea, nemaiputând fi pronunțată amânarea aplicării pedepsei, ci doar o soluție de condamnare, ceea ce înseamnă automat si anularea permisului de conducere, iar odată cu aceasta s-a mărit si durata interzicerii dreptului de a conduce.
Data la care am fost oprit este 12.05.2024 , din câte știu eu la 1 săptămâna după ce am fost oprit a întrat în vigoare noua lege.

Duca Oana a scris:

Buna ziua!
Avand în vedere prezenta substanțelor (nu în cantitate mare, ce-i drept) in organismul dvs., soluția poate diferi în funcție de data comiterii faptei, întrucât din vara acestui an s-a modificat legea, nemaiputând fi pronunțată amânarea aplicării pedepsei, ci doar o soluție de condamnare, ceea ce înseamnă automat si anularea permisului de conducere, iar odată cu aceasta s-a mărit si durata interzicerii dreptului de a conduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sub influenta substantelor psihoactive la volan (cannabis) AnonAnonim AnonAnonim Buna ziua, am fost depistat in urma cu 2 saptamamani sub influenta substantelor psihoactive la volan in urma testarii cu aparatul DrugTest. Am iesit pozitiv ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substantelor psihoactive. opinii, sfaturi, indrumari o.intrebare o.intrebare Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost oprit de un echipaj (filtru) si am fost supus unui test de saliva cu aparatul DrugTest si cu alcooltest. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului elaorlea elaorlea Buna seara, Am si eu o intrebare....In data de 8.06.2014 am fost oprit de Politia rutiera pentru un control de rutina. Am fost depistat cu o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)