avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate d.catalina

Activitate d.catalina

Răspuns la discuția vreau sa plec cu fetita din tara
el este preot. si fiindca si-a luat angajamentul in fata episcopului k va duce o viata de celibatar...fiindk asea prevede leaga lor...ori celibatar ori insurat si fara preotie...i s-a impus sa termine procesul repede . si sper k dupa stabilirea programului de vizita sa nu mai faca recurs. pt binele meu cum ar fi mai bine...sa se termine din culpa comuna...sau sa demonstrez culpa exclusiva a lui...fiindca sunt dovezi clare in privinta asta...agresiune fizica si verbala. alungarea mea si a fetitei de la domiciliu parintilor lui unde locuiam. agresiuni di partea surorii lui care locuia cu noi in casa. mi-a fost oprita fetita anu trecut de el si mamalui si pe mn m-au alungat, si intre timp fetita a facut toxiinfectie alimentara, alimentatie ne fiind corespunzatoate pt varsta ei...dovedita cu acte medicale, meseria mea fiind de farmacist. dectate ori a luat fetita cand o aduce inapoi e mai mult bolnava ...ii fac tratament cate o saptamana , si iar o aduce bolnava....ne-am inteles sa o ia sambata si sa o aduca duminik dupa-amiaza asta pana pe 22 aprilie cand avem prima imfatisare,,,la care el nu vine. pot dovedi culta excusiva a lui?
va multumesc.
buna...sunt in divort cu sotul meu...intr-o luna avem prima infatisare. si el imi garanteaza ca nu ma va lasa sa ies din tara cu fetita noastra de 2 ani si 6 luni. vreau sa plec la tatal meu in grecia si dak este posibil sa raman akolo. dar sa ma intorc in tara k fetita sa aiba legaturi firesti cu tatal sau. ce pot face in sensu asta?
am sanse sa obtin legal dreptu de a pleca cu fetita fara sa mai solicit acordul lui, luandu-mi angajamentu k ma intorc in tara pt ca fetita sa se vada cu tatal ei. si daca exista sanse k sotul meu sa obtina custodie comuna? va multumesc!
Răspuns la discuția Divort si custodia copilului ,
buna ziua. am 20 de ani si sunt casatorita de 3 ani cu sotul meu.sunt studenta in anul II si am un copil de 2 luni.relatia dintre mine si sotul meu a devenit subreda la ceva timp dupa casatorie.au intervenit jicnirile,amenintarile si chiar bataile. eram in primele luni se sarcina ,cand el a incercat sa ma loveacsa,rezumandu-se doar la un branci.momentan stam la mine acasa intr-un apartament cu 2 camere,in care locim 4 persoane cu cea mica.mama mea ,sotul meu,fiica mea si eu. de o saptamana ma ameninta ca divorteaza si imi ia copilul,pe motiv ca nu am servici.si nu pot intretine copilul,si imi zice ca nu il voi mai vedea.in uram unei batai am scos certificat medico-legal in luna august anu trecut.programul meu de scoala nu imi permite sa pot lucra.el este preot intr-o parohie saraca iar venitul lui este sub cel minim pe economie,in schib familia lui are o situatie financiara buna,la fel ca si parintii mei. CREDETI CA IMI POATE LUA COPILUL? CE TREBUIE SA FAC CA SA POT OBTINE CUSTODIA COPILULUI? vrea sa il ia si sa plece cu el la parintii lui.daca asta se va intampla ,
ce sa fac? va multumesc.