avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate Eaudevie

Activitate Eaudevie

Răspuns la discuția Probleme deces suspect
Costuri, repet... Am cerut in mod expres o apreciere...

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Plângere penala la politie/parchet pare a fi soluția.Pt un proces civil atât timp cât nu aveți probe care sa dovedească cu certitudine un eventual malpraxis e mai greu..Costuri,dacă vreți sa nu pierdeți ani așteptând pe la Politie o sa aveți nevoie de un av care lucrează penal.

Nu prea e optimizat... Cind vrei sa pui o intrebare butonul albastru e acoperit de menul paginii...
Mi-a murit mama in spital si nu mi se dau datele medicale pe motiv ca nu sunt trecut la persoane de contact la internare, e trecuta sora dar nu cred ca mama a semnat... Cum as putea sa dau in judecata institutia pentru ucidere din culpa mama neprimind tratamentul adecvat adică o pilulă jumatate de metformina ci numai una asa ca au ținut-o o luna si ceva in hiperglicemie. Trebuie sa ma adresez procuraturii (politaiul portar nici nu a vrut sa ma lase ca cica sa imi iau avocat, sa pun cerere la judecatorie sau o hirtie la o cutie a lor, nah accesul la justitie in dictatura...) sau judecătoriei. Sunt costuri de suportat in acest demers, expertize? Multumesc! Nu vreau compensații ci doar sa ma linistesc in privinta decesului si sa am acces la date...
E cam disfunctional site-ul. Încerc sa modific incadrarea la alt forum, nu merge. Mai am un cont pe care nu pot posta nimic ", lider de opinie" v-am trimis mail pe 14 octombrie, nimic... Site-ul nu e optimizat pentru smartphone...