avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... E cam disfunctional site-ul. Încerc sa modific ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

E cam disfunctional site-ul. Încerc sa modific incadrarea la ...

E cam disfunctional site-ul. Încerc sa modific incadrarea la alt forum, nu merge. Mai am un cont pe care nu pot posta nimic ", lider de opinie" v-am trimis mail pe 14 octombrie, nimic... Site-ul nu e optimizat pentru smartphone...

Alte discuții în legătură

Optimizare pentru telefoane mobile Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Fiind deja in 2013, în secolul XXI, cred că este oarecum rușinos ca Avocatnet.ro nu este optimizat pentru telefoane mobile/smartphone. Aș ... (vezi toată discuția)
Am realizat un site, clientul il foloseste dar nu l-a platit. ce pot sa fac? romeomoanta romeomoanta Sunt persoana fizica autorizata pentru realizarea de pagini web. Am primit o comanda pentru realizarea unui site de prezentare pentru o pensiune. Patronul ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)