avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela Trento

Activitate Daniela Trento

Multumesc din nou si mai ales pentru rabdarea dvs . Am vazut formularul si il voi completa. Acum mai am o intrebare . Vrand sa deschid cont on line la casa de pensie iasi , am completat tot . Bun. Dar acum , dava inteleg bine , trebuie printat la imprimanta , semnat manual de mine si apoi retrimis in atasament din nou casei de pensie ? Apoi dupa ce verifica ei imi vor trimite ok pentru a continua deschiderea contului ? Multumesc din nou pentru rabdarea dvs. Cu respect Daniela Z.

Cornel Vasile a scris:

Detalii
[ link extern ]

Daaaa super multumesc muuult. Ce rapiditate . Suntetiminunat domnule !! Am vazut formularul il voi descarca , printa , si il voi completa manual apoi il scanez si il trimit mail la iasi.oricum ma duc personal la ei in aprilie . Sunteti minunat si apreciez rapiditatea raspunsului . Va salut cu respect din Trento .
Sigur , am inteles , multumesc mult . Eu oricum ma duc si personal la casa de pensii din Iasi in aprilie . Dar trebyie sa ma pregatesc cu cateva informatii mai intai. Acum e clar ca pentru acea adeverinta , eu trebuie sa fac o cerere catre ei , atasand copiile de la cartea identitate si cartea de munca. Eram doar nedumerita aveasta cerere exista formular de la ei pe care il descarc dim calculator si o trimit dupa aceea scanata? Sau cererea se refera doar un mail trimis prin care solicit ? Multumesc mult . Cu respect Daniela Z.
Buna ziua stimata doamna , am vazut o informatie care si mie imi trrbuie acum in martie 2025. Va rog frumos sa.mi spuneti si mie de unde ati luat formularul pentru adeverinta catre casa de pensie. Astazi si mie mi.a raspuns ca daca vreau adeverinta cu total ani vechime sa fac o cerere. Dar de unde iau cererea? Exista un formular pe care il descarc din calculator sau scriu la mana practic si trimit un mail la ei ? Multumesc mult. Daniela Zaharia .

gnstanescu a scris:

Bună ziua! Voi completa formularul pentru adeverință și îl voi trimite la Sesizări (știți dacă există altă posibilitate?)

Buna dimineata,multumesc pt raspuns.Am inteles ca este o adeverrinta. Nedumerirea mea este alta. Cum casa de pensie a zis sa fac cerere , dar nu a explicat , este cerere deja facuta de ei pe care o descarc din program din calculator de pe site-ul casei de pensie? Sau pur si simplu scriu un mail nou prin care rog a imi elibera aceasta adeverinta ? ( sigur ca voi atasa copiile necesare Carte identitate si copia cartii de munca) . Si intrebarea a doua . Copia cartii de munca toate paginile ? Multumesc frumos . Cu respect Daniela Zaharia, Trento Italia.

Cornel Vasile a scris:

Nicio institutie din stat nu are asa ceva .. Casa de Pensii va elibereaza o adeverinta cu stagiu de cotizare incepand cu 01.04.2001 ... nu va mai luati dupa prostiile pe internet gen adeverinta totala cu vechimea in munca sau total ani lucrati in tara .

Stagiu de cotizare. Eu am intrebat casa de pensie Iasi cum pot sa obtin de la ei un rezumat cu total ani lucrati in Romania . Si mi.au zis sa fac o cerere. Intreb comunitatea: cerere , ce fel? Exista un modul de cerere de la ei unde completez eu ? Sau fac un mail nou prin care cer in scris ca as vrea acest rezumai ani servici , atasand copia cartii de munca cu toate paginile ? Plus copia cartii de identitate romaneasca pe care am avut-o ? Multumesc .
Stagiul de cotizare
Buna dimineata stimata doamna , super acest raspuns ( multi spuneau ca daca nu mai am adresa la casa de la parinti la Iasi , nu pot face acel contract la pensie) . In cazul meu datorita unor probleme din familie , nu am mai facut prelungirea cartii de identitate romanesti. Am aici in Italia sederea cu tot cu cartea de identitate italiana , deci si cetatenie italiana , dar sigur ca sunt in primul rand romanca , si anii mei de contributii tot acolo la noi in Romania. Am sa scriu un mail la Iasi la casa de pensie sa ma ajute cu acest contract . Multumesc mult doamna . Cu respect Daniela Zaharia.
Buna ziua , am si eu o intrebare. Vad ca plata pensiei se poate face si de catre o persoana din strainatate . Eu daca sunt in Italia, desi nu mai am o adresa de Romania ( am numai cartea de identitate italiana) as putea plati la Iasi aceasta suma ? Eu am lucrat 14 ani in Romania . Tot vad informatii diverse dar nu vad daca pt o persoana romana aflata in strainatate , fara adresa in Romania , se poate efectua aceasta plata? Multumesc mult. Cu respect Daniela Z.